ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / В.Н. Стабников, В.Д. Попов; Ред. Е.И. Якубович.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Հրատարակություն։ 3-изд. перераб. и допՆկարագրություն։ 664 с. : сх., черт. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (80)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 С-412 Графические методы расчетов оборудования пищевых производств : Учебное пособие / 664 С-759 Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / 664 С-759 Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / 664 С-759 Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / 664 С-759 Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / 664 С-759 Использование вторичного тепла в пищевой промышленности / 664 С-759 Использование вторичного тепла в пищевой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա