ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Հացաթխման տեխնոլոգիա : Դասագիրք սննդի արդյունաբերության տեխնիկումի համար / Սարիչև, Բ.Գ.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Կիրովական : Հրատ. ՀՍՍՌ ՊԱԱՄ սննդի արդյունաբերություն, 1956.Նկարագրություն։ 299 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/2468 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0028011
Book Book National Library of Armenia General 664 S-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Hour Loan NL0083746
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ / 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : 664 S-11 Ծրագիր սովետական առևտրի տեխնիկումների պարենային ապրանքների բաժինների ապրանքագիտության գծով սովորողների արտադրական պրակտիկայի / 664 S-26 Հացաթխման տեխնոլոգիա : 664 S-64 Սննդամթերքների ապրանքագիտություն / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 S-64 Սննդամթերքի արտադրանքի տեխնոլոգիական հրահանգներ և ժամանակավոր տեխնիկական պայմաններ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա