Սննդի սպիտակուցային լիարժեքության բարձրացման հիգիենիկ տեսակետները : Սննդի հիգիենայի դասախոսությունների ձեռնարկ սանիտարա-հիգիենիկ ֆակուլտետի ուսանողների համար / ՀԽՍՀ Առողջապահ. մին.; Մխիթար Հերացու անվ. Երևանի պետ. բժշկ. ին-տ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1990.Նկարագրություն։ 11 էջ ; 19 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 613.2 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0263977 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 613.2 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0071522 |
Առանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։