ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ռացիոնալ սննդի տեսական սկզբունքները, բալանսավորված սննդի տեսությունը, որպես ռացիոնալ սննդի հիմք : Ընդհանուր ճանաչում գտած "Մոդայիկ" տեսությունների քննադատությունը : /Սննդի հիգիենայի դասախոսությունների ձեռնարկ սանիտարա-հիգիենիկ ֆակուլտետի ուսանողների համար/ / ՀԽՍՀ Առողջապահ. մին.; Մխիթար Հերացու անվ. Երևանի պետ. բժշկ. ին-տ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1990.Նկարագրություն։ 11 էջ ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 R-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0263942
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 R-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0263943
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 R-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0263941
Book Book National Library of Armenia General 613.2 R-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0071519
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 M-72 Բուսական սննդամթերքների գործածության նշանակությունը սննդի մեջ / 613.2 M-72 Բուսական սննդամթերքների գործածության նշանակությունը սննդի մեջ / 613.2 M-80 Բժշկական խորհուրդներ կթվորներին / 613.2 R-24 Ռացիոնալ սննդի տեսական սկզբունքները, բալանսավորված սննդի տեսությունը, որպես ռացիոնալ սննդի հիմք : 613.2 R-24 Ռացիոնալ սննդի տեսական սկզբունքները, բալանսավորված սննդի տեսությունը, որպես ռացիոնալ սննդի հիմք : 613.2 R-24 Ռացիոնալ սննդի տեսական սկզբունքները, բալանսավորված սննդի տեսությունը, որպես ռացիոնալ սննդի հիմք : 613.2 S-64 Սննդի սպիտակուցային լիարժեքության բարձրացման հիգիենիկ տեսակետները :

Առանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա