ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի / Հայկոոպ; Երևանի կոոպ. տեխ., Հեռ. բաժին; Թարգմ.՝ Գ. Հակոբյան.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1962.Նկարագրություն։ Տարի ; 19 սմԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
1962-63 (1962, 25 էջ)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 20553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1074741
Book Book National Library of Armenia Depository 664 Ծ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296490
Book Book National Library of Armenia Depository 664 Ծ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296491
Book Book National Library of Armenia Depository 664 Ծ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0373584
Book Book National Library of Armenia General 664 Ծ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0070381
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Թ-97 Թունավոր տարրերի որոշումը : Ուսումնական ձեռնարկ «Բուսական ծագման մթերքների փորձաքննություն» առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանքներ կատարելու համար / 664 Ծ-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի / 664 Ծ-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի / 664 Ծ-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար : Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի / 664 Կ-75 Հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի տեխնոլոգիա : Դասախոսի ձեռնարկ / 664 Կ-75 Հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի տեխնոլոգիա : Դասախոսի ձեռնարկ / 664 Կ-75 Հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի տեխնոլոգիա : Դասախոսի ձեռնարկ /

Առանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից

1962-63 (1962, 25 էջ)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա