Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants : Fifty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / World Health Organization.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ WHO Technical Report Series. 896 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2000.Նկարագրություն։ 128 p. ; 20 cmISBN:- 92-4-120896-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004638 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
615.89 Ժ-84 Ժողովրդական բժշկության դեղատոմսեր / | 615.8$iВ-74 Вопросы курортологии и физиотерапии на Урале : | 615.8$iП-76 Применение гипер- и гипобаротерапии при вертеброгенных заболеваниях периферической нервной системы : | 615.9 Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants : | 615.9 A-18 Acetone / | 615.9 A-18 Acetaldehyde / | 615.9 A-18 Acrolein / |
Includes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։