Evaluation of Certain Food Additives : Fifty-ninth of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / World Health Organization.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ WHO Technical Report Series. 913 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2002.Նկարագրություն։ 153 p. ; 20 cmISBN:- 92-4-120913-5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 E-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004630 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։