Экспертиза мяса и мясопродуктов. Качество и безопасность : Учебное пособие для вузов / В.М. Позняковский; Ред. Е.А. Мордвинова; Худож. В.А. Кривобоков.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2007.Հրատարակություն։ 4-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 526 с. : табл., схем. рис. ; 27 смISBN:- 5-379-00140-8
- 978-5-379-00140-7
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0003064 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0003065 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0003063 |
Список лит. в конце глав; Прилож.: с. 473-521
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։