Pesticide residues in food : 2005 : toxicological evaluations : part II / World Health Organization, International Programme on Chemical Safety, Food and Agriculture Organization of the Unatied Nations, Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group, Geneva, Switzerland, 20-29 September, 2005.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2006.Նկարագրություն։ xiii, 528 p. : il. ; 27 cmISBN:- 92-4-166521-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 J-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004533 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
613.2 H-50 The entrepreneurial nutritionist / | 613.2 H-64 High-Dose Irradiation : Wholesomeness of Food Irradiated with Doses Above 10 kGy : | 613.2 J-74 Pesticide residues in food : 2004 : toxicalogical evaluations : part II / | 613.2 J-74 Pesticide residues in food : | 613.2 J-74 Pesticide Residues in Food-1999 : | 613.2 J-74 Pesticide Residues in Food-1998 : | 613.2 J-74 Pesticide residues in Food-2000 : |
Includes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։