Основы виноделия : Учебник для студентов средних специальных учебных заведений по специальности 3102 "Агрономия" / В.Ф. Пономарев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов средних специальных учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Мир, 2003.Նկարագրություն։ 175 с. : ил., таблISBN:- 5-03-003609-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 663.25(075.8) П-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173671 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.25(075.8) П-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0087014 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.25(075.8) П-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0087015 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | Р2/652558 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0007534 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | Р2/652559 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0007535 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
663.25(031) C-74 Справочник по виноделию / | 663.25(031) C-74 Справочник по виноделию / | 663.25(031) C-74 Справочник по виноделию / | 663.25(075.8) П-56 Основы виноделия : Учебник для студентов средних специальных учебных заведений по специальности 3102 "Агрономия" / | 663.25(075.8) П-56 Основы виноделия : Учебник для студентов средних специальных учебных заведений по специальности 3102 "Агрономия" / | 663.25(075.8) Ш-78 Технология переработки винограда : Учебник / | 663.25(075.8) Ш-78 Технология переработки винограда : Учебник / |
Библиогр.: с. 172-173
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։