Flame Retardants : A general introduction / International Programme on Chemical Safety, Inter-Organization Programme for the Sound Management of Chemicals, World Health Organization ; comp. G. J. van Esch.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Environmental Health Criteria. 192 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 1997.Նկարագրություն։ xvii, 133 p. : il. ; 20 cmISBN:- 92-4-157192-6
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 F-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004325 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
615.9 E-99 Evaluation of Certain Food Additives : | 615.9 F-38 Fenitrothion / | 615.9 F-64 Flame Retardants: Tris (chloropropyl) Phosphate and Tris (2-chloroethyl) Phosphate / | 615.9 F-64 Flame Retardants : | 615.9 F-76 Formaldehyde, 2-Butoxyethanol and 1-tert-Butoxypropan-2-ol : | 615.9 F-96 Fully Halogenated Chloroflurocarbons / | 615.9 H-43 Health Implications of Acrylamide in Food : |
Includes bibliographical refernces
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։