Ապրանքների փորձաքննություն : Գիտաուսումնական ձեռնարկ / Ս.Ի. Սահրադյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Տնտեսագետ, 2005-.Նկարագրություն։ ISBN:- 99930-77-94-1
Բովանդակություն:
Մ. 1 (2005, 172 էջ) Ապրանքների փորձաքննության վարման կանոնները և մեթոդները
Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (59)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
620.22(075.8) Ч-90 Материаловедение и слесарное дело : Учебное пособие для учащихся профессиональных лицеев и училищ / | 620.23 (075.8) Ս-15 Մսամթերքի և ձկնամթերքի ապրանքագիտություն և որակի փորձաքննություն : (Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ) / | 620.23 (075.8) Ս-15 Մսամթերքի և ձկնամթերքի ապրանքագիտություն և որակի փորձաքննություն : (Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ) / | 620.23(075.8) S-15 Ապրանքների փորձաքննություն : Գիտաուսումնական ձեռնարկ / | 620.23(075.8) S-15 Ապրանքների փորձաքննություն : Գիտաուսումնական ձեռնարկ / | 620.23(075.8) S-15 Ապրանքների փորձաքննություն : Գիտաուսումնական ձեռնարկ / | 620.23(075.8) S-15 Պարենային ապրանքների որակի փորձաքննություն : Գիտաուսումնական ձեռնարկ / |
Մ. 1 (2005, 172 էջ) Ապրանքների փորձաքննության վարման կանոնները և մեթոդները
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։