Evaluation of Certain Food Additives : Sixty-fifth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives / World Health Organization.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ WHO Technical Report Series. 934 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2006.Նկարագրություն։ 145 p. ; 19 cmISBN:- 92-4-120934-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 E-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0004264 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical refernces
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։