ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / Հայկոոպ.

Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Յերեվան : Հայկոոպի հրատ., 1931.Նկարագրություն։ 10 էջ ; 19 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 2882 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL0944402
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 K-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0297183
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 K-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0297184
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 K-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0297182
Book Book National Library of Armenia Depository 640.2 K-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0286959
Book Book National Library of Armenia General 640.2 K-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0082693
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
640.2 H-36 "Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / 640.2 H-36 "Հասարակական սննդի ձեռնարկությունների արտադրության և ղեկավարման կազմակերպումը" դասընթացի ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ : 1016 մասնագիտության տեխնոլոգիական բաժնի 4-րդ և 5-րդ կուրսերի սովորողների համար / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / 640.2 K-21 Կանոնադրություն : Ժողսննդին կից ճաշարանային հանձնաժողովների մասին / 640.2 P-27 Հանրային սնունդը բերքահավաքի կամպանիայի ժամանակ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա