Биохимические основы технологии пищевых производств / Ред. тома В.Л. Кретович ; Сост. Ж.В. Успенская
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ Труды 5-го Международного биохимического конгресса : В 11-и т ; Симпозиум 8Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : АН СССР , 1962.Նկարագրություն։ 388 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/67267 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0664850 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526001 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 577.1 М-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2502113110 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Председатели: Е. Пияновский, В.Л. Кретович
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։