ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Биохимические основы технологии пищевых производств / Ред. тома В.Л. Кретович ; Сост. Ж.В. Успенская

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ Труды 5-го Международного биохимического конгресса : В 11-и т ; Симпозиум 8Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : АН СССР , 1962.Նկարագրություն։ 388 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/67267 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0664850
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Б-638 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526001
Book Book Yerevan State University Library Depository 577.1 М-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2502113110

Председатели: Е. Пияновский, В.Л. Кретович

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա