Мастер в системе управления предприятием / А.А. Зимин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1978.Նկարագրություն։ 95 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 65 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229916 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 65 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229918 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 65 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229917 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 65 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229920 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 65 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229919 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 658.3 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0428978 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 658.3 З-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0428979 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | 658.387-057.175 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 110043957 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | 658.387-057.175 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 110043993 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 658.3 / З-622 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1261441 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 658.3 / Z-622 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1261442 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Список лит. с. 94
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։