ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) / ԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Երևանի համալս. հրատ., 1964.Նկարագրություն։ 50 էջ : աղս., նկԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/36486 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan 220036486
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/36487 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan 220036487
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 21308 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1050567
Book Book National Library of Armenia Depository 664 M-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0298650
Book Book National Library of Armenia Depository 664 M-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0298670
Book Book National Library of Armenia Depository 664 M-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0298649
Book Book National Library of Armenia General 664 M-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0083974
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 J-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 664 KH-11 Հրաման ԽՍՀՄ-ի սննդարդյունաբերության ժողկոմատի ԽՍՀՄ-ի սննդարդյունաբերության ժողկոմատի հացարդյունաբերության ձեռնարկություններում հացաթխման կանոնների հաստատման մասին / 664 M-22 ՀՀ Սննդարդյունաբերության հումքային ռեսուրսների արդյունավետ օգտագործման հիմնահարցերը / 664 M-45 Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) / 664 M-45 Մեթոդական ցուցումներ և կոնտրոլ աշխատանքներ "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն" առարկայի վերաբերյալ : 664 M-72 Ռացիոնալ սննդի հիմունքները / 664 M-88 Նպարեղեն և հրուշակեղեն ապրանքների ապրանքագիտություն : Առևտրական դպր. աշակերտների համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա