ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов / А.В. Рыжакова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Высшее профессиональное образование. ТовароведениеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Академия, 2005.Նկարագրություն։ 224 с. : табл. ; 22 смISBN:
  • 5-7695-1982-7
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ ընթերցասրահ 664.1/.6(075.8) R-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0003259
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.1/.6(075.8) R-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0003258
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.1/.6(075.8) R-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0003257
Book Book National Library of Armenia Depository 658.8 Р-939 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Week Loan NL0027111
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.14(075.8) Т-38 Технология кондитерских изделий : Учебник для вузов / 664.14(075.8) Т-38 Технология кондитерского производства : учеб. пособ. / 664.1/.6(075.8) R-93 Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов / 664.1/.6(075.8) R-93 Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов / 664.1/.6(075.8) Ч-44 Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов / 664.1/.6(075.8) Ч-44 Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : Учебник для вузов / 664.2 (075) Т-38 Технология, технохимический контроль и учет крахмало-паточного производства : Учебник для техникумов пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 221.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա