Аминокислотный состав белков и пищевых продуктов : Пер. с англ. / Р. Блок, Д. Боллинг ; Пер. Е.Д. Каверзневой, М.М. Ботвинник; Под ред. Н.И. Гаврилова
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Иностранной литературы , 1949.Նկարագրություն։ 470 сԱյլ վերնագիր։- The Amino Acid Composition of Proteins and Foods
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/46181 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0557126 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 641.1 Б-701 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250164213A |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։