Խաղողի հյութը, նրա պատրաստումն ու գործածությունը / Ն.Ն. Պրոստոսերդով; ՀՍԽՀ Հողժողկոմատ-Այգե-գինեգործական զոնալ գիտա-փորձակայան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Յերևան : Գյուղհրատ, 1934.Նկարագրություն։ 40 էջ : նկԱյլ վերնագիր։- Խաղողի հյութ [Կազմի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.8 P-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0157648 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.8 P-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0157649 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | AII/24135 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0002304 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | AII/41543 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | 220041543 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 4066 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL0944907 | ||
Book | National Library of Armenia | Ավո Հովհաննիսյանի հավաքածու | AVHOV 620 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Hour Loan | NL0624520 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634 P-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0289759 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634 P-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0289757 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634 P-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0289758 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 634 P-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0080418 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։