Food allergy adverse reactions to foods an food additives / edited by Dean D. Metcalfe, Hugh A. Sampson, Ronald A. Simon.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Oxford, U.K. : Blackwell, 1991.Նկարագրություն։ 417 p. : illISBN:- 0865420947
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | PH Soghikian reference room | 616.9 FOO (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-Ph-00199 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ PH Soghikian reference room Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical references and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։