The great cooks' guide to crepes & souffles.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ The Great Cooks' LibraryՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Random House, 1977.Նկարագրություն։ 60 p. : illISBN:- 39473422X
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.8 GRE (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0011278 |
Title on cover : America's leading food authorities share their home-tested recipes and expertise on cooking equipment and techniques.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։