The art of barbecue and outdoor cooking / by Tested Recipe Institute.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Bantam Books, 1971.Նկարագրություն։ 168 p. : illԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 TES (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0011275 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
641.5 SAS To the queen's taste : | 641.5 SEN The three-star recipes of Alain Senderens / | 641.5 SMI The frugal gourmet / | 641.5 TES The art of barbecue and outdoor cooking / | 641.5 TOK The Alice B. Toklas cook book. | 641.5 VAN Organic baby and toddler cookbook : | 641.5 VOL The art of Russian cuisine / |
Includes index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։