Russian cooking / by Helen Papashvily ... [ et al.].
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ Foods of the WorldՀրատարակման մանրամասներ։ Alexandria, Va. : Time-Life Books, 1977.Նկարագրություն։ 206 p. : illԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 RUS (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0011267 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||||
641.5 ROM Joy of cooking / | 641.5 ROM The joy of cooking : | 641.5 ROS Colette's Japanese cuisine / | 641.5 RUS Russian cooking / | 641.5 SAS To the queen's taste : | 641.5 SEN The three-star recipes of Alain Senderens / | 641.5 SMI The frugal gourmet / |
Includes indexes.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։