Wilderness cooking : a unique illustrated cookbook and guide for outdoor enthusiasts / by Berndt Berglund and Clare E. Bolsby.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Charles Scribner's Sons, 1973.Նկարագրություն։ 192 p. : illISBN:- 0684147157
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 BER (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0010833 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
641.5 BEA James Beard's fish cookery. | 641.5 BEA How to eat better for less money / | 641.5 BEN Moroccan cooking : | 641.5 BER Wilderness cooking : | 641.5 BHU The taste of Thailand / | 641.5 BLA The French provincial cookbook / | 641.5 BLA Le manoir aux quat' saisons / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։