The food and cooking of Russia / by Lesley Chamberlain.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ London, U.K. : Penguin Books, 1982.Նկարագրություն։ 330 p. : illISBN:- 0140468145
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 CHA (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0010831 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
641.5 BLA Le manoir aux quat' saisons / | 641.5 BYR Omelettes and souffles / | 641.5 CHA Souffle spectaculars / | 641.5 CHA The food and cooking of Russia / | 641.5 CHI After five : | 641.5 CLA The master cooking course / | 641.5 CLA Craig Claiborne's a feast made for laughter : |
Includes bibliography and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։