The pleasures of seafood / by Rima and Richard Collin.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Holt, Rinehart and Winston, 1976.Հրատարակություն։ 1st edՆկարագրություն։ viii, 376 p. : illISBN:- 0030139414
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 COL (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0009419 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
641.5 CLA The breads of France and how to bake them in your own kitchen / | 641.5 CLA Kitchen primer / | 641.5 COG The quick and easy French cookbook / | 641.5 COL The pleasures of seafood / | 641.5 COO Armenian and selected favorite recipes / | 641.5 CUI La cuisine de France : | 641.5 DIB The Thai cookbook / |
Includes index.
Title on cover : a personal selection of international and American regional fish and shellfish dishes.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։