The breads of France and how to bake them in your own kitchen / by Bernard Clayton.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Indianapolis, Ind. : Bobbs-Merrill, 1978.Նկարագրություն։ 285 p. : illISBN:- 0672520710
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 CLA (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0009257 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||||
641.5 CLA The master cooking course / | 641.5 CLA Craig Claiborne's a feast made for laughter : | 641.5 CLA Veal cookery / | 641.5 CLA The breads of France and how to bake them in your own kitchen / | 641.5 CLA Kitchen primer / | 641.5 COG The quick and easy French cookbook / | 641.5 COL The pleasures of seafood / |
Includes index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։