Couscous and other good food from Morocco / by Paula Wolfert ; introduction by Gael Greene ; color photographs by Bill Bayer ; drawings by Sidonie Coryn.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Harper & Row, 1973.Նկարագրություն։ xv, 351 p. : illISBN:- 0060147210
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 WOL (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0009237 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||||
641.5 VOL The art of Russian cuisine / | 641.5 WIL Entertaining menus /Anne Willan. | 641.5 WOL Chef Wolfe's new American turkey cookery / | 641.5 WOL Couscous and other good food from Morocco / | 641.5 WOO Elegant fare from the Weber Kettle : | 641.59 AND Feasts for all seasons / | 641.59 CHE La cuisine chinoise : |
Includes bibliography and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։