The chocolate cookbook / by Juliette Elkon.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, N.Y. : Barnes & Noble Books, 1975.Նկարագրություն։ 212 p. : ill. ; 21 cmISBN:- 064634329
Մասնակի Բովանդակություն:
Cakes--Torten--Meringues--Frostings, icings, oppings, and fillings--Cookies--Pastry--Steamed and baked puddings.
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.6 CHO (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0010332 | ||
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.6 ELK (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0007782 |
Includes index.
Title on cover : over 200 delectable chocolate recipes from Apricot Fudge to Zuppa Inglese.
Cakes--Torten--Meringues--Frostings, icings, oppings, and fillings--Cookies--Pastry--Steamed and baked puddings.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։