The best of Italian cooking / Waverley Root.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, NY : Grosset & Dunlap, 1974.Նկարագրություն։ 271 pISBN:- 0448111528X
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 POO (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0004068 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
641.5 LEN Lenotre's desserts and pastries / | 641.5 NOR The Spanish cookbook / | 641.5 PEP Everyday cooking with Jacques Pepin. | 641.5 POO The best of Italian cooking / | 641.5 RAL Garden way's zucchini cookbook and other squash / | 641.5 REC Recipes : | 641.5 REC Recipes : |
Includes index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։