The master cooking course / Craig Claiborne and Pierre Franey.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York, NY : Perigee Books, 1982.Նկարագրություն։ 126 p. : illISBN:- 0399505865
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | American University Library of Armenia | Ընթերցասրահ | 641.5 CLA (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 76 | AUA-PL-0004066 |
Դիտման American University Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
641.5 CHA Souffle spectaculars / | 641.5 CHA The food and cooking of Russia / | 641.5 CHI After five : | 641.5 CLA The master cooking course / | 641.5 CLA Craig Claiborne's a feast made for laughter : | 641.5 CLA Veal cookery / | 641.5 CLA The breads of France and how to bake them in your own kitchen / |
Includes index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։