The newer knowledge of nutrition : The use of food for the preservation of vitality and health / E.V. McCollum.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ New York : Macmillan Company , 1922.Հրատարակություն։ 2nd ed., entirely rewrittenՆկարագրություն։ xviii, 449 p. : illԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Depository | 613.2 M-44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2500808532 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։