ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Биологические методы интенсификации производства крупных сыров / Р.В. Саакян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Айастан, 1985.Նկարագրություն։ 160 с. : граф., табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (72)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.95 / П 50 Микробиология молока и молочных продуктов : Учебник для техникумов молочной промышленности / 36.95 / П 78 Производство молочных продуктов : Качество и эффективность / 36.95 / С 12 Биологические методы интенсификации производства крупных сыров / 36.95 / С 12 Биологические методы интенсификации производства крупных сыров / 36.95 Դ 47 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան : (Ձեռնարկ անասնաբուծ. և կաթնարդյունաբ. մասնագետներ համար) / 36.95 Դ 47 Բարձրորակ կաթի ստացումը / 36.95 Ղ 46 Տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական վերահսկողությունը կաթնամշակման ձեռնարկություններում /

Библиогр.: с. 153-157

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա