Le vin : Procedes modernes de preparation, d'amelioration et de conservation / Par E. Chancrin.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ Encyclopedie des connaissances agricolesՀրատարակման մանրամասներ։ Paris : Librairie Hachette Et Cie , 1913.Հրատարակություն։ 3-e edՆկարագրություն։ 232 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Depository | 63(03) C-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2000583369 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։