Способы уменьшения усушки пищевых продуктов при хранении : Обзорная информация / В.Ф. Коляк; ВАСХИЛ, АгроНИИИТЭИММП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : АгроНИИИТЭИММП, 1990.Նկարագրություն։ 36 с. рисISSN:- 0135-4442
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 621.5 К 629 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0007475 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 36
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։