ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : Учеб. для вузов по спец. 2712 "Товароведение прод. продуктов"] / А.А. Колесник, Л.Г. Елизарова; Ред.: М.А. Кутепова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ ВУЗ. Государственная торговляՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1990.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 288 с. : илISBN:
  • 5-282-00719-3
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General 663/664.002.6(075.8) (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan 120625766
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / K-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530022
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047529
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047059
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / K-546 Особенности анализа работы предприятий пищевой промышленности / 664 / K-56 Экономическая эффективность внедрения новой техники в пищевую промышленность : 664 / K-56 Экономическая эффективность внедрения новой техники в пищевую промышленность : 664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-603 Введение в товароведение продовольственных товаров : 664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-61 Экономика, организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա