Технология приемки, хранения и переработки зерна : Учеб. для экон. спец. вузов / Б.Е. Мельник, В.Б. Лебедев, Г.А. Винников; Под ред. Б.Е. Мельника.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для стедентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1990.Նկարագրություն։ 367 с. : илISBN:- 5-10-000524-6
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.7(075.8) М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երեսուն օր | AU0491550 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.7(075.8) М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երեսուն օր | AU0491551 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 631.372(075.8) М-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երեսուն օր | AU0491576 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին ընթերցասրահ | 664.7(075.8) М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0210264 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին ընթերցասրահ | 664.7(075.8) М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0210263 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664.7(075.8) М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173623 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | 664.7(075.8) (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | 120625799 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047649 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047648 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 364
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։