ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / Р.М. Багдасарова; Госплан Совмина АрмССР. АрмНИИНТИ и ТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : АрмНИИНТИ, 1978.Նկարագրություն։ 18 см. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 8883 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1602662
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Б-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530008
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Б-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530009
Book Book National Library of Armenia Արմենիկա հայագիտական ֆոնդ АР 4147 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0022041
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0045762
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0045779
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 121 Современное состояние и перспективы развития техники стерилизации консервов : 664 Б 125 Особенности технологии производства копчено-запеченных ветчинных изделий повышенного качества / 664 Б 142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 Б 142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 Б 142 Использование местного и нетрадиционного сырья в пищевой промышленности : 664 Б 142 Использование местного и нетрадиционного сырья в пищевой промышленности : 664 Б 147 Новые виды пищевых продуктов с использованием белковой пасты "Океан" :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա