Состояние и перспективы применения искусственного холода в сельском хозяйстве и пищевой промышленности : ( Материалы республиканского семинара ) / МСХ АрмССР. НИИ виноградарства, виноделия и плодоводства ; [Отв. ред. Кочарян М.О].
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : АрмНИИ ВВиП, 1985.Նկարագրություն։ 98 с. : табл. ; 20 смԱյլ վերնագիր։- Գյուղատնտեսության և սննդի արդյունաբերության բնագավարում արհեստական սառեցման կիրարման ներկա վիճակը և հեռանկարները [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/544898 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0146914 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 6550 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1434899 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 16365хр (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1381665 | ||
Book | National Library of Armenia Armenica_WWC | Արմենիկա հայագիտական ֆոնդ | АР 1599 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0001767 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.1(47.925) С-668 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0452163 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.1(47.925) С-668 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0452162 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.1(47.925) С-668 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0442957 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.1(47.925) С-668 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0452164 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։