Интенсификация процессов производства натуральных сыров и совершенствование их технологии : Микробиология и зоотехния: Тезисы Всесоюз. конференции / МСХ СССР, МСХ АрмССР, М-во мясомолоч. пром-сти АрмССР, Ереван. зооветеринар. ин-т НТО с/х и пищ. пром-ти АрмССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Б. и., 1977.Նկարագրություն։ 152 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/405072 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0419433 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 3222 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1277706 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։