ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / Կազմ.՝ Ի.Ն. Խոմյակով; ՀՍՍՀ Բարձրագույն և միջն. մասնագիտ. կրթ. մինիստր.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1977.Նկարագրություն։ 50 էջ : աղս. ; 21 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository II / 50020գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL1248315
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 33290 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1247476
Book Book National Library of Armenia Depository 664 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0296473
Book Book National Library of Armenia Depository 664 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0296475
Book Book National Library of Armenia Depository 664 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0296474
Book Book National Library of Armenia General 664 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0084232
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 S-64 Սննդամթերքների ապրանքագիտություն / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 S-64 Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումներ և ստուգող. առաջադրանքներ 5-րդ կուրսի սովորողների համար / 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : 664 TS-89 Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա