ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы определения физико-химических свойств и оценки качества желатина : Обзорная информация / Мин-во мясной и молочной промышленности СССР, Центральный научно-исследовательский институт информации и технико-экономических исследований.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Клеежелатиновая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1972.Նկարագրություն։ 29 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 668.3 / М-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1584398
Book Book National Library of Armenia Depository 668.3 / K-633 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1584399
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 668 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan 50-26100

Библиогр.: с. 27 - 28

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա