Ընտանի թռչունի կերակրումը, աճեցումը և պահվածքը / Ս.Կ. Կարապետյան, Մ.Ն. Ղուկասյան, Ս.Գ. Սահակյան; Խմբ.՝ Վ.Ա. Վարոսյան; ՀՍՍՀ Գյուղատնտ. մինիստր.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայաստան, 1974.Նկարագրություն։ 68 էջ : նկ., աղս. ; 17 սմԱյլ վերնագիր։- Թռչունների աճեցումը և խնամքը
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | AI/13227 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0052303 | ||
Book | National Children's Library | Depository | 46 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | CL0142971 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | I / 6660գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL1134621 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 33201 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | չի սպասարկվում | NL1128712 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0293905 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0293906 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0293878 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0293877 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0324728 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 636.5 K-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NL0082307 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։