Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / Ա.Յու. Ժվիրբլյանսկայա, Օ.Ա. Բակուշինսկայա; Թարգմ.՝ Մ.Գ. Միքայելյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1981.Նկարագրություն։ 672 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (63)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։