ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / Ա.Յու. Ժվիրբլյանսկայա, Օ.Ա. Բակուշինսկայա; Թարգմ.՝ Մ.Գ. Միքայելյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1981.Նկարագրություն։ 672 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (63)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Ա 77 Քաղցր ըմպելիքներ և ասույթներ դրանց մասին = Сладкие напитки и изречения о них / 663 Ա 77 Մրգահատապտղային ըմպելիքներ և ասույթներ դրանց մասին : 270 բաղադրատոմս / 663 Ա 77 Մրգահատապտղային ըմպելիքներ և ասույթներ դրանց մասին : 270 բաղադրատոմս / 663 Ժ 88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 663 Կ 13 Օղու և լիկյորի արտադրությունը ծիրանի և թթի սպիրտից : 663 Հ 85 Հայ կոնյակագործության նահապետը : [Կոնյակագործ Մ. Սեդրակյանի կյանքն ու գործունեությունը] / 663 Հ 85 Հայ կոնյակագործության նահապետը : [Կոնյակագործ Մ. Սեդրակյանի կյանքն ու գործունեությունը] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա