ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / Ա.Յու. Ժվիրբլյանսկայա, Օ.Ա. Բակուշինսկայա; Թարգմ.՝ Մ.Գ. Միքայելյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1981.Նկարագրություն։ 672 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (60)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(075.8) Բ-33. Որակ ու անվտանգություն պարենային հումք և սննդամթերք : [Ուսումնական ձեռնարկ] / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ "Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա" առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Ժ-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 664(075.8) Ժ-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 664(075.8) Ժ-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 664(075.8) Ժ-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 664(075.8) Ժ-88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա