ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / Ա.Յու. Ժվիրբլյանսկայա, Օ.Ա. Բակուշինսկայա; Թարգմ.՝ Մ.Գ. Միքայելյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1981.Նկարագրություն։ 672 էջ : նկ., աղսԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (60)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Kotayk Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Ի - 56 Կաթի և կաթնամթերքների բիոքիմիա : Դասագիրք կաթի արդյունաբեր. տեխնիկումների համար / 36 Կ-33 Մեր հացը : Վավերագրական պատում հացի մասին / 36 Կ-33 Մեր հացը : Վավերագրական պատում հացի մասին / 36 Կ-33 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար / 36 Հ - 31 Հանձնարարականներ Հայկական ՍՍՀ պետական տնտեսություններում և կոլտնտեսություններում կաթի ու մսի արտադրության տեխնոլոգիայի վերաբերյալ / 36 Հ - 85 Հայ կոնյակագործության նահապետը : [Կոնյակագործ Մ. Սեդրակյանի կյանքն ու գործունեությունը] / 36 Ղ - 46 Տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական վերահսկողությունը կաթնամշակման ձեռնարկություններում /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա