Основы процесса гидролиза жиров и влияние нежировых веществ на качество готовых продуктов : Обзор / М.В. Иродов; Министерство пищевой промышленности СССР, Центральный научно-исследовательский институт информации и технико-экономических исследований пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 с. рис., таблԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 665 И 831 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | 50-24056 |
Библиогр.: с. 22 (4 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։